Al primer apartat, Notíciespubliquem notícies relacionades amb Picanya (bé d'el·laboració pròpia o aparegudes a altres mitjans de comunicació dins l'àmbit de la cultura, l'esport, associacions...). Si teniu notícies relaciones amb les activitats de la vostra assocació, club esportiu, entitat cultural, etc... que voleu que apareguen ací envieu la informació a comunicacio@picanya.org. Gràcies.

El segon apartat, l'Agenda, us permet accedir a la programació d'activitats (culturals, esportives, festives...) del nostre municipi.

L'Alt@veu
 és un butlletí d'informació via correu electrònic. Us permet (prèvia subscripció) rebre al vostre correu notes periòdiques sobre les activitats programades per l'Ajuntament (cultura, oci, esport, tràmits administratius, novetats al web, nous vídeos a PicanyaTV...)

Publicacions
us permet accedir tant al periòdic local com a altre publicacions on-line, també permet accedir al llistat de llibres, CD's i DVD's, publicats per l'Ajuntament (tant els disponibles com els exhaurits i per tant sols consultables a la Biblioteca Municipal) i també trobareu ací un llistat de fotografies (per temes, en format de fons d'escriptori i fins i tot fotos en format de 360 graus).

Finalment, Wi-Fi, conté la informació referida a la xarxa pública municipal de zones Wi-Fi d'accés lliure i gratït a internet i les condicions per connectar-se.