logo_APPicanya
APPicanya
 premi_cnis_2017_retallat_300pxl Descàrrega per a:


logo_mac  ..        . logo_android

Al 2013 l’Ajuntament de Picanya posava a disposició de la ciutadania la primera APP municipal de tota la comarca i una de les primeres de la Comunitat Valenciana. Al 2017 esta apliació es renovava per complet sota el nom d'APPicanya.

Evolució tecnològica

La constat evolució de les tecnologies de la informació ha obligat a plantejar-se una millora que aprofite al màxim les noves possibilitats. Esta nova aplicació conserva serveis de l’anterior, abandona alguns i aporta noves possibilitats que avancen en el camí de millorar la relació i comunicació entre la ciutadania i l’Ajuntament tot i continuant avançant en la recerca d’una administració més oberta i participativa, més dinàmica i també més eficaç.

Millores

A més d’aquelles relacionades amb llenguatges de programació, compatibilitat amb diferents dispositivus, adaptabilitat... que l’usuari no veu, esta nova aplicació aporta importants novetats. La principal és que permet la identificació de la persona usuària mitjançant el seu DNI i una clau i, amb esta identificació, permet accedir a nous serveis com ara seguiment d’incidències o informació tributària (amb avisos personalitzats en cas de problemes).
Es milloren també els avisos “push” (sobre la pantalla del mòbil) que ara permetran accedir dirèctament als continguts o els avisos relacionats amb el vehicle de l’usuari a la via pública (avisos en cas de retirada amb grua, canvi mensual d’aparcament...)

Evolució tecnològica

Aquesta APP, està disponible tant per a aquells telèfons que facen servir el sistema operatiu IOS (Apple Iphone) com per aquells que funcionen sobre Android i la descàrrega és completament gratuïta.
Amb aquesta nova eina el nostre poble torna a ser pioner en l’aplicació de les noves tecnologies al servei de la ciutadania al temps que millora els seus serveis tot i oferint, a més de noves possibilitats, una informació i una atenció més ràpida, major eficàcia i fins i tot, un servei més sostenible des del punt de vista econòmic i medi ambiental (reducció del consum de paper).

Esta nova aplicació suposa un pas endavant, tant des del punt de tecnologia aplicada (es tracta d’una aplicació “responsive”) com dels serveis ofertats que s’amplien en la línia de serveis més directes i concrets a la persona usuària. A continuació vos expliquem els diferents apartats d’esta nova aplicació.
 

 

00_usuari

Identificació de la persona usuària
Esta nova aplicació permet identificar-se com a usuari amb el NIF i la teua clau. Esta clau és la mateixa que es fa servir al web municipal per a accedir a determinats tràmits (inscripcions, reserva de pistes...) Una volta identificat/da es pot accedir a tràmits com ara presentació d’incidències en via pública (i el seu seguiment), rebre avisos sobre gestió d’impostos, tramitar inscripcions...

Per a tramitar (per primera vegada) la teua clau d'accés has d'accedir per mijtà d'este servei:

CLIC ACÍ PER A OBTINDRE NOVA CLAU


I triar l'opció "Nou usuari", indicar el teu DNI, triar la teua contrasenya i seguir les instruccions.
Amb este usuari (el teu DNI, passaport, targeta de residència...) i la teua clau podràs accedir als serveis que necessiten validació i tramitar inscripcions, reservar pistes esportives, etc...

 

noticies

Notícies
Accés directe a les notícies publicades al web municipal de forma diària..

 

02_avisos

Avisos municipals
Avisos publicats per l’Ajuntament: limitacions de trànsit, programacions, activitats... Si així es configura al mòbil, permet rebre avisos en format “push” (missatge en pantalla inici).

 

03_coche

El teu cotxe
Si es facilita la matrícula del teu vehicle, permet rebre avisos (sempre que siga possible) en cas d’estar a punt de ser retirat per grua municipal (i evitar la sanció), avisos en cas de llums enceses, finestres obertes, canvi mensual d’estacionament...

 

04_euros

 

Impostos municipal
Per mitjà d’este servei l’Ajuntament comunica qualsevol incidència sobre el pagament d’impostos: impagats, rebuts amb deficiències... La persona interessada serà requerida per a acudir a l’Ajuntament i aclarir qualsevol situació i evitar problemes posteriors.

18_incidencies

 

Incidències
Permet comunicar de forma immediata una incidència en via pública (paperera trencada, fuga d’aigua, contenidor ple...) tot i incoporant una foto i la geo-localització de la incidència.

05_seguiment_incidencies

 

Seguiment incidències
Permet conèixer l’estat de qualsevol incidència presentada per l’usuari (identificat) davant l’Ajuntament.

06_urgencies

 

Urgències
Accés directe als diferents serveis d’emergència.

07_agenda

Agenda
Esdeveniments culturals, esportius... ordenats cronològicament.

08_atencio

 

Atenció
Atenció per part dels serveis municipals. Atenció telefònica, on-line i informació sobre atenció en persona.

09_telefon

Telèfons
Llistat telefònic de diferents serveis municipals amb possibilitat de marcació directa des de la pantalla. 

10_tramits

Tràmits
Accés a l'oficina virtual municipal amb informació sobre els tràmits administritatius més comuns.

11_instalacions

Instal·lacions
Llistat complet de les diferents instal·lacions municipals amb informació com ara teléfons, horaris, condicions d'accés...

 

12_pilota

Reserves
Sistema de reserva on-line de pistes esportives a les instal·lacions municipals.

13_inscripcions

Inscripció
Inscripció on-line a diferents activitats municipals com ara cursos, tallers, escoles esportives...

 

14_wi_fi_publica

Wi-Fi pública
Informació sobre la xarxa wi-fi pública.

15_oratge

Oratge
Previsió de l’oratge per a Picanya.

16_compra

Comerç
Informació sobre el comerç local. Accés al llistat de comerços.

17_web

picanya.org
Accés directe al web municipal
20_picanyaTV
PicanyaTV
Accés directe als vídeos de PicanyaTV que, d'esta manera es poden disfrutat també al mòbill.
19_imatges
Imatges
Accés a les galeries d’imatges del web municipal.

22_facebook

Facebook
Accés a la plana facebook municipal.
 21_twitter
Twitter
Accés al compte de twitter municipal.
 

 Per a qualsevol consulta o suggeriment sobre aquesta aplicació podeu adreçar un correu electrònic a comunicacio@picanya.org

Vídeos relacionats
Presentació Beca.MOS i Red Conecta
16 de de gener de 2014

Presentació Beca.MOS i Red Conecta