DSC_0070
17 de de juliol de 2019
Acte de reconeixement al món de l'esport picanyer
Fins a 16 guardons es van lliurar en esta edició 2019

El dimarts 9 de juliol el Centre Cultural del nostre poble va acollir l’ACTE DE RECONEIXEMENT A L’ESPORT PICANYER 2018-2019. Com cada any, l'Ajuntament de Picanya va voler ficar en valor l'esforç i el treball de diferents clubs i esportistes del nostre poble que, en esta temporada, hagen tingut actuacions i resultats d'especial mèrit.

En esta edició 2019 els guardonats i guardonades foren:


01_picanya_basquet


Club Picanya Bàsquet

El club en competició més antic del nostre poble. De fet, enguany el club Picanya Bàsquet, fundat en 1989 ha celebrat el seu 30 aniversari i ho ha fet de la millor manera possible, amb tres títols més, amb els que arriba als 30 títols oficials en 30 anys d’història. Una xifra ben redona.

Enguany el Club Picanya Bàsquet ha aconseguit els títols de:
Campions en 1ª divisió autonómica en categoría Benjamí Masculí.
Campions del Trofeu Federació en categoría infantil masculí.
I Subcampiones de lliga en categoría junior femení.


02_lucia_rodriguez

Lucía Rodríguez Paredes

Lucía Rodríguez Paredes esta temporada ha participat per quarta vegada consecutiva, als seus 14 anys, en el Campionat d'Espanya de Seleccions Autonòmiques en categoria cadet, que es va disputar a Huelva el passat mes de gener. 

Amb el seu equip el València B.C., ha estat campiona de la Copa Federació en categoria júnior (tot i ser jugadora en edat cadet), amb una actuació molt destacable. 
I este mes de juliol torna a estar convocada amb la Selecció Valenciana en categoria cadet per disputar el Torneig d'Estiu de Seleccions Autonòmiques d'Aragó i més tard el de Catalunya.

 
03_ritmica

Club Gimnàstica Rítmica Picanya
Les gimnastas Cristina Cambronero i Judith Gacho són les destacades enguany per part del club gimnàstica rítmica. Enguany, este dues gimnastes, han competit en el nivell absolut de gimnàstica rítmica, en la modalitat d'equips; el nivell més alt i que comporta un nivell d'exigència i dedicació molt elevat.
En la fase provincial que es va celebrar l'11 de Maig  van aconseguir alçar-se amb l'or en la seua categoria. 
Cristina va quedar primera classificada amb l'aparell de pilota i Judith va quedar tercera en cinta i quarta en corda. La suma de totes les seues notes els va donar el triomf davant   6 equips més. 
Amb aquest resultat van aconseguir classificar-se per a la fase autonòmica que tingué lloc el 2 de Juny. Eixe dia van competir amb un total d'11 equips. 
Allí van aconseguir classificar-se en quarta posició, i per tant accedir a la fase nacional que tingué lloc  a Saragossa els dies 28,29 i 30 de Juny. 



04_club_karate

Club karate Picanya
Dins de les competicions oficials de la Federació de Karate de la Comunitat Valenciana, cal destacar ha aconseguit els següents resultats dels karatekes picanyers:
 - Álvaro Benita, 2n classif kata cadet masculí
 - Daniel Tchey, 3r classif kata veterà masculí
 - Daniela Cano, 6ª classificada ranking kata autonòmic.
-  Nuria Garrido, 7ª classificada ranking kumite autonòmic.



05_club_judo

Club de Judo
El Club Judo Bushido Picanya, ha participat en la lliga de clubs de la comunitat valenciana. En esta competició els membres del club de Judo Bushido han aconseguit un total de 14 medalles, amb 4 ors, 4 plates i sis bronzes.


06_aitana_periguell

Aitana Perigüell

Seguim al tatami i ara parlem d’Aitana Perigüell. Destaquem la trajectòria d’esta jove judoka que ha aconseguit deu medalles esta temporada cosa que li ha permés aconseguir la 3a posició en el rànking de copes d’Espanya i la 1a posició al rànking autonòmic. Estos èxits li van suposar formar part de l’equip de la Comunitat Valenciana amb el que, al campionat d’Espanya infantil, va aconseguir una destacada 5a posició.
Preguem puge a l’escenari Aitana Perigüell.



07_luis_adrian_senent


Luis Senent Soriano i Adrian Senent Soriano
Tanquem la secció judo amb els germans Senent. Luis i Adrián  actualment estan becats en el CAR de judo a València ( Centre d'Alt Rendiment) on a més d'entrenar dues hores al matí i dues hores a la vesprada de dilluns a dissabtes, compaginen el seu esport amb els seus estudis i totes les seues competicions
 Els resultats d'enguany són bastant positius ja que tots dos judoquess estan en el seu primer any de júniori a més també competeixen en moltes competicions sènior on van agafant experiència i medalles
De la seua trajectòria enguany destaquem:
Luis Senent Soriano
3 super copa d’España sènior a valència
2 super copa d’España junior  a valència
Campió de españa per equips en la Lliga Nacional júnior i sènior
Adrián Senent Soriano  
2n a la Copa d'Espanya   sènior 
3 súper Copa d'Espanya   junior 
Campions de españa per equips en la Lliga Nacional júnior




08_maria_de_val

María Agustí De Val
María Agustí de Val. María pertany al Club de natació DELFÍN. Este club, enguany, s’ha proclament campió autonòmic en la copa de clubes.
Maria ha format part dels equips de 4x100 estils y i 4x 200 lliures amb bons resultats al campionat d’hivern. 
Falta per disputar el campionat autonòmic  d’estiu i, de ben segur, ahí tornarem a disfrutar amb la natació d’esta jove picanyera.
Preguem puje a l’escenari María Agustí.



09_ian_claudia_tello


Ian Tello Martinez i Claudia Tello Martínez
Anem de nou amb una parella de germans. Ells són Ian i Claudia Tello Martínez i són nadadors i socorristes.

Ian Tello Esta temporada ha sumat èxits tant al món del socorrisme com al de la natació.
Al món del socorrisme ha aconseguit primers llocs a diferents campionats de nivell autonòmic i el record d’Espanya en la combinada de 4x50mt.
Esta temporada s’ha iniciat també en el món de la natació on ha aconseguit la mínima nacional en 200 metres braça i ha estat seleccionat per la Federació de Natació de la Comunitat Valenciana. 
Al Campionat Autonòmic de Natació s’ha proclamat campió autonòmic en les proves de 100m i 200m braça

Per la seua part, Claudia Tello ha participat als Campionats Autonòmics de Socorrisme amb diferents pòdiums al llarg de la temporada. Als Campionats d’hivern i Primavera ha aconseguit el segon lloc en la prova combinada de 4x50
Preguem pugen a l’escenari els germans Ian i Claudia Tello Martínez.


10_emma_jimenez

Emma Jiménez García 
Enguany l’atleta picanyera Emma Jiménez García ha fet un pas més en la seua carrera en fer-se amb el títol de campiona d’Espanya sub-14 per equips celebrat a Ciudad Real el passat dissabte 15 de juny. 
En el seu primer any com a atleta de categoria infantil ha aconseguit títols com ara subcampiona autonòmica i campiona provincial de 80m tanques, campiona autonòmica per equips, campiona interprovincial amb la selecció valenciana i subcampiona provincial en salt d’alçada.
Preguem puje a l’escenari Emma Jiménez.


11_ciclisme

Escola del Club Ciclista Picanya
En diferents proves d’àmbit autonòmic cal destacar les resultats dels membres de l’escola del Club Ciclista Picanya: 
AROA RODRIGUEZ MORICHE  
MEDALLA DE BRONZE EN LA MODALITAT DE RUTA 
ANTONIO RAMIREZ LIEBANA 
MEDALLA D’OR EN LA MODALITAT  DE GYNKANA 
ALEJANDRO RUIZ GARCIA 
MEDALLA DE BRONZE EN LA MODALITAT RUTA 



12_alex_cebrian

Alex Cebrian
Álex Cebrián és campió d’Espanya de Roller Freestyle a la categoria absoluta. Un títol que va aconseguir tot i dominant una competició molt exigent que va reunir a La Nucia, Alacant, prop de 100 patinadors i patinadores, del màxim nivell, arribats de tota Espanya en una prova oficial organitzada per la Federació Espanyola de Patinatge.
Este títol nacional l’ha permés, a més, la classificació directa al Campionat del Món que s’esta celebrant ara mateix dins els «World Roller Games» a Barcelona amb la participació més de 4.000 patinadors i patinadores de tot el món en onze dies de frenètica competició.


13_benimar_picanya


Equip Amateur del Atlético Benimar Picanya. 
El primer equip del CF Benimar Picanya ha acabat esta temporada de la millor manera. Amb un títol i un ascens a la categoria Preferent de la Federació Valenciana de Futbol. Els blanquiblaus han tancat la temporada com a campions del seu grup després de 30 partits disputats en els quals han aconseguit 22 victòries, 5 empats i tan sol han cedit 3 derrotes. Un extraordinari recorregut que els permet seguir creixent com a club i mirar al futur amb optimisme.




14_ruben_iranzo

Ruben Iranzo Lendínez
El jove futbolista picanyer Rubén Iranzo ha disputat esta temporada la molt notable xifra de més de 70 partits. Ha defensant els colors del València C.F. (cadet A), selecció valenciana i selecció Espanyola. Sent a més, capità en el València CF i en la selecció valenciana.
Amb el València CF ha sigut campió (invicte) de lliga autonòmica i també ha jugat regularment amb l'equip juvenil. Amb el València CF ha jugat en les ciutats esportives d'equips com el Manchester City o l'Arsenal i en tornejos com el Mariano Carbo on va ser campió i triat millor jugador del torneig.
Amb la selecció Valenciana sub 16 ha disputat les tres fases del campionat d'Espanya i aconseguit les semifinals jugant tots els minuts.
Finalment amb la selecció Espanyola sub 16 ha sigut convocat en diverses ocasions i ha jugat tornejos a Turquia i a França amb equips de tot el món.
Esta temporada ha marcat un total de 9 gols malgrat jugar com a defensa central.
A tota açò hem d’afegir que a l’IES Enric Valor ha obtingut una menció honorífica pel seu rendiment acadèmic cosa també, més que important.


Fotogaleria completa de l'acte ací:
http://www.picanya.org/informacio/publicacions/fotografies/galeries-d-imatges/i/14176/219/acte-de-reconeixement-a-l-esport-picanyer

Galeries relacionades
Colors run
15 de de juliol de 2023

Colors run

Acte recepció Festes Majors 2023
12 de de juliol de 2023

Acte recepció Festes Majors 2023

Vídeos relacionats
Notícies relacionades
El millor de la festa... la vespra!
11 de de juliol de 2023

El millor de la festa... la vespra!

Nit a ple foc!
10 de de juliol de 2023

Nit a ple foc!