IMG_0589
17 de de novembre de 2023
Millores al tram de carril bici-vianants de la zona dels Horts
Renovació de calçada i futura nova senyalització didàctica

Ja estan finalitzats els treballs de renovació del tram de carril bici-vianants de la zona dels Horts. En estos primers treballs s'ha procedit a la reparació de la calçada amb l'eliminació de clots i escletxes i nova pintura.

A més de la reparació i rehabilitació del camí i els seus accessos està previst millorar la senyalització viària i reforçar la seguretat del recorregut. Enriquir l'experiència mitjançant fites informatives a través dels que es pot conéixer informació històrica, arquitectònica i natural de l'entorn i de les edificacions.

Per estes intervencions els Serveis Tècnics Municipals han aconseguit una subvenció de 35.655,16€ de la convocatòria d'Ajudes per a la realització d'accions destinades a la promoció d'estils de vida saludable a través de la creació o rehabilitació d'entorns saludables en el marc del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència C18.I2.

Estes ajudes es destinen a projectes executats per les Entitats Locals i contribueixen a aconseguir els objectius del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència, palanca VI, component 18, inversió 2 (C18.I2), finançat amb el Mecanisme de Recuperació i Resiliència.

Així mateix, es persegueix que els projectes participen en l'assoliment dels Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) 11.6, 11.7, 3.4 i 3.9 recollits en l'Agenda 2030.

logos_itineraris_saludables


IMG_0588 

IMG_0598 

IMG_0595

Vídeos relacionats
Aprofitant el carril-bici
03 de de novembre de 2016

Aprofitant el carril-bici