2023_12_28_CONCERT_GALERA
21 de de desembre de 2023
Recital de piano a càrrec d'Antonio Galera
Entrades a la venda

El pròxim 28 de desembre, el Centre Cultural de Picanya acollirà l’últim concert de Cambra als Horts, un recital de piano a càrrec del seu director Antonio Galera. Amb aquest recital conclouen les activitats del Festival dels Horts 2023, que sota el títol ORÍGENS, ha desenvolupat els conceptes d’origen, família i identitat.
El recital inclourà música de C. Chaminade, C. Debussy, M. de Falla i F. Liszt. Un programa amb peces de caràcter descriptiu i programàtic amb què, en paraules d’Antonio, “volem recuperar el format de concerts participatius que, des de 2012, realitza la Societat Filharmònica de Picanya”. Així, una vegada finalitzat el concert s’iniciarà una tertúlia musical amb l’artista en la qual podrà intervindre el públic. A continuació se servirà un vi de germanor.

Venda d'entrades ací.

 

El Festival dels Horts ha continuat oferint activitats culturals i musicals allunyades dels epicentres neuràlgics convencionals dels grans nuclis urbans, donant així una major visibilitat als espais i les poblacions de la seua perifèria, desenvolupant propostes de quilòmetre zero. Quasi 3000 espectadors han gaudit de les activitats programades al llarg de l’any. Cal destacar la participació de més de 600 xiquetes i xiquets de les escoles de Picanya i del centre CAES CEIP Antonio Ferrandis del barri de la Coma, a Paterna. El mes de novembre passat realitzaren activitats i assistiren a les representacions de La Botigueta dels Contes, projecte didàctic desenvolupat en col·laboració amb la companyia teatral Cashalada.

 

2023_12_28_CONCERT_GALERA