av_puig_18
03 de de setembre de 2024
Les millores als edificis en Av. Santa Maria del Puig salven de l'aluminosi l'edifici del número 18
Esta intervenció forma part de les obres del Pla Estatal d'Habitatge per a les que els serveis municipals de l'Ajuntament han aconseguit un finançament de més de 800.000 euros

En el context de les obres del projecte  ARRUR del Pla estatal d'habitatge que actualment es desenvolupa en la zona entre Av. Generalitat Valenciana, C/ Gómez Ferrer i C/ Ramón y Cajal, ja està en vies de finalitzar la intervenció realitzada a l'edifici de l'Av. Sta. Maria del Puig 18.

Resoldre el greu problema d'aluminosi i millora de l'eficiència energètica

Este edicifi, encara que molt més modern que el conjunt on encara es treballa en l'extrem sud de Sta. Maria del Puig, i que respon a la tipologia dels edificis dels anys 70, presentava un greu problema d'aluminosi, un problema del formigó que es manifesta especialment en els cairats dels forjats dels edificis, per la qual el formigó utilitzat perd les seues propietats i es va fent menys resistent i més porós, posant així en perill l'estabilitat de l'edifici.
En estes obres s'ha resolt esta greu problemàtica i també s'ha procedit a la millora de l'eficiència energètica de l'edifici amb la instal·lació d'un sitema SATE a tot l'exterior de l'edifici: façana, mitjaneres, celoberts, terrassa...


Ajudes públiques
Per a este projecte de l'ARRUR a tota la zona i que beneficia a prop de 60 famílies, els serveis municipals de més de 800.000 euros a la qual el Consistori de Picanya sumarà una quantitat que permeta, per exemple, cobrir l'IVA de les obres. D'esta manera veïns i veïnes han d'assumir una part mínima d'unes obres que suposen un canvi radical en les condicions d'habitabilitat d'estos edificis.

 

av_puig_18 


nova_plaxa_indalecio_miguel