carrer_mercat_02
23 de d’octubre de 2024
Obert al trànsit el carrer Mercat
Una volta finalitzades les obres de transformació d'este carrer amb l'ampliació de voreres, configuració en plataforma única i millora de jardineria

Ja està obert al trànsit el carrer Mercat. Este xicotet carrer entre C/ Marqués del Túria i Av. Sanchis Guarner s'ha transformat per complet amb l'amplació de voreres per a facilitar el trànsit de persones i l'ordenació en plataforma única per a donar prioritat al vianant.
També s'ha millorat la jardineria del carrer amb la plantació d'arbres i la instal·lació de jardineres. 

Estes obres formen part del projecte que es desenvolupa en la zona i que inclou tant la modernització del propi mercat municipal com la renovació integral de Pl. Espanya. 

Els serveis municipals han aconseguit una subvenció d'1.506.327,13€ del Ministeri d'Indústria, Comerç i Turisme, emmarcada en el Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència de la UE i destinada a millorar la competitivitat i modernitzar el sector comercial minorista local, tot i facilitant solucions d'adaptació als nous hàbits de consum, implementant noves teconologiías i altres solucions que milloren la sostenibilitat, l'eficiència energètica (instal·lació de plaques solars), i incentiven el reciclatge i la reutilització dels residus generats per l'activitat comercial.

carrer_mercat_01 

carrer_mercat_02


Amb el suport de:

logos_obres_pl_ajuntament_mercat  

 

Galeries relacionades
Vídeos relacionats